Leveringstarieven

tarief Levering

 

De bestellingen worden geleverd via drempelservice,

dit is privévervoer door een externe logistieke partner.

                 

                  < 25 km:     €   40

      25 km - 50   km:     €   80

      50 km - 100 km:     € 160

    100 km - 150 km:     € 230

    150 km - 200 km:     € 280

    200 km - 300 km:     € 395              

                > 350 km:     offerte op aanvraag


De afstand wordt berekend vanaf 8500 Kortrijk tot aan het afleveradres, enkele rit, met routeplanner www.mappy.beAfhalen in het afhaalpunt is uiteraard gratis.


In sommige gevallen, klein pakket,verzending t <12kg

kan er verzonden worden voor het vast tarief: EUR 12,00 (BELGIE)

Neem hiervoor contact op. 

 • Er dient iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen en te helpen bij het lossen van het pakket. Indien niemand aanwezig is zal de levering niet kunnen doorgaan.

 

 • Leveringen gebeuren van maandag tot zaterdag tussen 10u en 16u. Er kan hierbij vooraf geen exact uur van levering noch voor- of namiddag gecommuniceerd worden

 

 • Leveringen gebeuren binnen de 10 werkdagen na ontvangst bestelling

 

 • Onze chauffeur belt u 30 min. op voorhand met het aankomstuur.               Vertraagde levering geeft generlei recht op schadevergoeding                                 of annulering der overeekomst. Opgegeven data kunnen alleen indicatief zijn.

 

 • De leveringsdag wordt op voorhand afgesproken tussen de transporteur en de klant.

 

 • Het pakket word tot de stoep geleverd, mits de bereikbaarheid hiervoor goed en verantwoord is.

 

 • Er wordt een vergoeding gevraagd voor een 2de levering indien niemand aanwezig blijkt te zijn bij de eerste levering op de afgesproken leveringsdatum. Indien niet aan de leveringsvoorwaarden word voldaan, zullen de extra kosten worden doorgerekend aan de klant.

 

 • De levering zal op de gevraagde datum ingepland worden, echter ingevolge onvoorziene gebeurtenissen (verkeersaccidenten,uitzonderlijke files, weersomstandigheden, panne,...) en dit in combinatie met wettelijke rij- & rusttijden van vrachtwagenchauffeurs, is het steeds mogelijk dat de levering alsnog die dag niet uitgevoerd wordt (dan wel de dag nadien). Uiteraaard brengen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

 

 • De klant dient de geleverde goederen, bij inontvangstneming, te controleren op kwaliteit en aantal in aanwezigheid van de transporteur.


 • Eventuele onzichtbare schade en niet-conforme leveringen dienen binnen 48 uur  na ontvangst van goederen worden vermeld aan STOXS.

 

 • De foto’s kunnen afwijken van werkelijke uitzicht en zijn daarom niet bindend.

 

 • Onze leveringsdienst is een service. U bent niet verplicht om van deze dienst gebruik te maken. U mag indien u dit wenst een externe transportdienst aanspreken. let wel, wij werken op afspraak. Dus daar dient deze transporteur rekening mee te houden. Deze transporteur dient dus een afspraak op uur te maken met STOXS.

 

 

Tarief aanhangwagen

Offerte Levering


Wenst u een levering verder dan 350 km?


Wenst u een leveringsofferte voor een bulkpartij?


In sommige gevallen kunnen we de tarieven laag houden door een gecombineerde levering. 


Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier.

We bekijken het graag voor je.